CONTACTNLEN
Vacature leesteken

VACATUREs

juridisch medewerker vakantiekracht

FULLTIME

Voor de maanden juli en augustus is ons kantoor op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde (rechten)studenten (HBO/WO) ter ondersteuning van onze praktijk. Als juridisch medewerker kom je in aanraking met de vele facetten van de (sanctierecht- en/of fiscale) advocatuur en werk je mee in diverse zaken. Verder wordt je betrokken bij jurisprudentielunches en andere kantooractiviteiten.

Wat bieden wij?

- een uurtarief van € 10,- (bruto, inclusief emolumenten)

- een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer (max. 20 km enkele reis a € 0,19 p/km)

- een informele werksfeer

Kortom: wil jij iets bijverdienen in de zomer en een kijkje nemen in de keuken van een advocatenkantoor? Stuur dan je CV, cijferlijst en een korte motivatiebrief vóór zaterdag 24 juni 2017 aan t.pronk@wlaws.com met vermelding in de onderwerpregel: "juridisch medewerker vakantiekracht". De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 26 juni 2017.


PARALEGAL (M/V)

FISCALE ADVOCATUUR

met uitzicht op een positie als advocaat-stagiaire.

Ter versterking van onze fiscale praktijk komen wij graag in contact met kandidaten voor de positie van paralegal.

Als paralegal maak je deel uit van een hecht team van deskundige advocaten in een hoogwaardige praktijk waarin alle facetten van de fiscale advocatuur aan de orde komen. Je analyseert zaken, selecteert relevante feiten en relevant bronmateriaal, en helpt bij het oplossen van juridische problemen. Ook zal je besprekingen en zittingen bijwonen.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving. In een betrekkelijk informele setting werken wij gedreven samen om het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij bieden een uitstekende opleiding en alle mogelijkheden om in de fiscale advocatuur ervaring op te doen.

Na uiterlijk één jaar werkzaam te zijn geweest als paralegal, kunnen wij jou de kans bieden om bij ons advocaat-stagiaire te worden.

Profiel

Net afgestudeerd of al enige werkervaring in de fiscale praktijk, affiniteit met het fiscale (proces)recht, een uitstekend analytisch vermogen en een goede schrijfvaardigheid.

Reactie
Mocht je interesse hebben, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief, CV en cijferlijst. Referentie(s) en beoordelingen optioneel.
Adressering ter attentie van: Marlijn Mokveld via het e-mailadres m.mokveld@wlaws.com met vermelding in de onderwerpregel: "sollicitatie paralegal"

Procedure
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Bedrijfsprofiel
Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het boutique kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring een marktconform bruto maandsalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de ontwikkeling van jouw talenten en vaardigheden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.