Spring naar content

Deskundige en integrale aanpak

Wladimiroff excelleert

kantoor

de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur.

Wij hebben een toonaangevende positie in de Nederlandse advocatuur op het gebied van financieel, economisch en fiscaal sanctierecht. Vanwege onze expertise in complexe rechtsgebieden, onze overtuigingskracht en de resultaten van onze inspanningen weten cliënten ons te vinden en verwijzen collega advocaten en zakelijke dienstverleners – uit binnen-en buitenland – hun cliënten en relaties naar ons kantoor.

Historie

Rijke bron aan kennis en ervaring

Op 1 september 1976 werd ons kantoor opgericht. Het was eerst een experiment dat onder auspiciën van de Orde van Advocaten tot stand kwam, werd in de jaren negentig hét kantoor op het gebied van fraude en ondernemingsstrafrecht en ontwikkelde zich vanaf 2005 tot vooruitstrevende boutique op het vlak van het sanctierecht waarin al het sanctionerend optreden door de overheid samenkomt.

expertises

expert in sanctierecht en fiscale advocatuur

Wij maken een snelle en goede vertaalslag van vraagstuk naar juridisch relevante aspecten en oplossingsrichtingen. Wij leveren ongeëvenaarde kennis, ervaring en creëren zelfs in een spel op achterstand kansen.

Laatste blog

Van aanwezigheidsrecht, naar aanwezigheidsplicht. De op 1 juli jl. in werking getreden verschijningsplicht voor verdachten nader beschouwd.