Spring naar content

Hannah van der Schrier

Advocaat

De toegevoegde waarde van Hannah van der Schrier

Sinds 2022 is Hannah werkzaam bij Wladimiroff Advocaten. Daarvoor werkte ze bij een belastingadvieskantoor. Haar ervaring met complexe fiscale vraagstukken is van grote waarde voor haar werk als advocaat. Het stelt haar in staat snel de kern van een probleem te doorgronden en een passende oplossing te bedenken. Zowel in fiscale procedures als in strafzaken.

Onderzoeken door instanties als de FIOD en de Belastingdienst zijn vaak ingrijpend en hebben grote impact op het persoonlijke leven van cliënten en hun ondernemingen. Aandachtig luisterend en gewapend met inzicht in de juridische complexiteit van een zaak, vertegenwoordigt Hannah de belangen van haar cliënten met betrokkenheid en precisie.

Naast de vakinhoudelijke kennis waarover Hannah beschikt, kenmerkt haar werkwijze zich door betrokkenheid, persoonlijke aandacht en toewijding. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zet zij zich in om voor cliënten het maximaal haalbare resultaat te bereiken. Ze is daarbij transparant en reëel over de kansen en risico’s. Stuk voor stuk kwaliteiten waarom cliënten haar zeer waarderen.

Publicaties