Spring naar content

Simone Vromen

Advocaat

De toegevoegde waarde van Simone Vromen

Simone is sinds 2018 verbonden aan Wladimiroff Advocaten. Ze is gespecialiseerd in het geven van bijstand in fraudezaken, zowel aan ondernemingen als aan privépersonen. Daarnaast staat ze cliënten bij die verdacht worden van commune strafbare feiten (zoals vermogens- en geweldsdelicten) en houdt ze zich bezig met strafcassatiezaken. Door haar veelzijdige praktijk heeft ze uitgebreide expertise in vrijwel alle facetten van het straf(proces)recht.

Simone heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en gaat in elke zaak – groot of klein – voor het best mogelijke resultaat. Ze heeft oog voor de menselijke kant van een zaak en de onzekere situatie waarin haar cliënten verkeren. Elke zaak is anders en vraagt om maatwerk. Simone combineert haar expertise met haar vermogen om snel de (persoonlijke) belangen in een zaak te doorgronden om een passende oplossing te ontwikkelen. Aldus levert ze maatwerk naar volle tevredenheid van de cliënt.

Cliënten beschrijven Simone als goed benaderbaar en empathisch. De waarde die zij hecht aan transparantie vertaalt zich onder meer in heldere en duidelijke communicatie over het te verwachten resultaat. Simone weet de kansen en risico’s in een zaak goed in te schatten. Het wordt door cliënten gewaardeerd: zij vinden een luisterend oor en weten waar ze aan toe zijn.

Simone is lid van de NVJSA en vrijwilliger bij Lawyers for Lawyers.