Skip to content

Deskundige en integrale aanpak

Wladimiroff excelleert

kantoor

de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur.

Wij hebben een toonaangevende positie in de Nederlandse advocatuur op het gebied van financieel, economisch en fiscaal sanctierecht. Vanwege onze expertise in complexe rechtsgebieden, onze overtuigingskracht en de resultaten van onze inspanningen weten cliënten ons te vinden en verwijzen collega advocaten en zakelijke dienstverleners – uit binnen-en buitenland – hun cliënten en relaties naar ons kantoor.

Historie

Rijke bron aan kennis en ervaring

Op 1 september 1976 werd ons kantoor opgericht. Het was eerst een experiment dat onder auspiciën van de Orde van Advocaten tot stand kwam, werd in de jaren negentig hét kantoor op het gebied van fraude en ondernemingsstrafrecht en ontwikkelde zich vanaf 2005 tot vooruitstrevende boutique op het vlak van het sanctierecht waarin al het sanctionerend optreden door de overheid samenkomt.

Laatste blog

Een vooralsnog mislukte proef?

Op 30 oktober 2023 gaf de Amsterdamse Raad van Discipline (Raad) een beslissing in een proefprocedure over – kort gezegd – bijstand aan een verdachte en getuigen door dezelfde advocaat in hetzelfde onderzoek. Vraag was of het een advocaat is toegestaan zowel een verdachte als een (of meerdere) getuige(n) bij te staan in hetzelfde strafrechtelijke onderzoek.