Spring naar content

Fiscale procedures en mediation

Wanneer de Belastingdienst correcties oplegt, dan wordt u geconfronteerd met (navorderings- en/of naheffings)aanslagen. Zeker in de fase waarin de aanslagen worden opgelegd, gebeurt het dat de Belastingdienst – ter behoud van recht – de omvang van de correcties hoog inschat.

Particulieren en ondernemingen die zelfstandig – zonder professionele gemachtigde – tegen een belastingaanslag opkomen, voeren een oneerlijke strijd. Zonder specifieke fiscale expertise in het voeren van dergelijke procedures worden zij geacht het (in rechte) op te nemen tegen de fiscaal onderlegde ambtenaren van de Belastingdienst. Dat blijkt vaak een ondoenlijke opgave met alle (financiële) gevolgen van dien.

Wladimiroff streeft ernaar een oplossing te bereiken door overleg en/of mediation, maar we schuwen een confrontatie met de Belastingdienst niet. We beschikken over de vereiste expertise om u fiscaal juridische bijstand te verlenen op het hoogste niveau, waarmee we de kans op een goede afloop van uw zaak optimaliseren.

Onze specialisten