Spring naar content

werken bij

Goede werksfeer, inspirerende groeimogelijkheden, mooie carrièrekansen

Wladimiroff is een gerenommeerd kantoor met een uitstekende (internationale) reputatie op het gebied van sanctierecht en fiscale advocatuur. Werken bij Wladimiroff betekent in een informele setting samenwerken met inspirerende en zeer deskundige collega’s in een hecht team. Mensen die – niemand uitgezonderd – enthousiast, ambitieus en kwaliteitsbewust oplossingen bedenken voor uiteenlopende juridische vraagstukken.

Of je nu student-stagiair, advocaat-stagiair of ondersteuner bent, je wordt bij Wladimiroff door vakkundige mensen begeleid in het waarmaken van je ambitie. We geven je alle kans je te ontwikkelen op een manier die jou voorstaat. Bij Wladimiroff kun je een prachtige carrière opbouwen, zoals ook blijkt uit het feit dat menig student-stagiair – na afronding van de studie – solliciteert naar de functie van advocaat-stagiair. Een aantal van hen is inmiddels doorgegroeid tot medewerker binnen ons kantoor.

Als advocaat(-stagiair) krijg je alle ruimte om bestuursfuncties te vervullen binnen vakverenigingen zoals de Jonge Balie of de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. En uiteraard maken we bij Wladimiroff ruimte voor uiteenlopende sociale activiteiten zoals gezamenlijke lunches, kantoorborrels, BBQ’s en kantooruitjes.

open sollicitatie

We komen graag in contact met kundige, bevlogen en ambitieuze mensen zoals jij.

Ben je geïnteresseerd in een van de openstaande vacatures of wil je open solliciteren? Bel Jop Spijkerman voor een kennismakingsgesprek: 06-10147765. Of stuur een mail met CV naar j.spijkerman@wlaws.com