Spring naar content

Studentstages fiscaal recht

Ben je in de eindfase van je studie beland en benieuwd naar de praktijk? Wladimiroff biedt gemotiveerde en enthousiaste studenten de mogelijkheid om – acht weken lang – een studentstage te volgen.

Studentstages fiscaal recht

Tijdens deze stage kom je in aanraking met veel facetten van de sanctierecht en/of fiscale advocatuur. Een van onze advocaten fungeert als je stagebegeleider. Daarnaast krijg je de kans om met alle advocaten ‘mee te lopen’ om zo een goede indruk van de advocatuur te verkrijgen.

Wat komt er verder zoal op je pad? Naast het analyseren van interessante dossiers, het doen van jurisprudentie onderzoek en het schrijven van notities zul je onder meer besprekingen en zittingen bijwonen. We nodigen je uit voor jurisprudentielunches, waarin interessante uitspraken en zaken worden behandeld. En uiteraard schuif je ook aan bij de dagelijkse lunches en wekelijkse kantoorborrel.

Tijdens de stage ontvang je een marktconforme stagevergoeding. Ook vergoeden we reiskosten, als deze niet gedekt worden door de Ov-jaarkaart, op basis van openbaar vervoer 2e klas. Na afloop van je stage vindt een evaluatiegesprek plaats en ontvang je een stagebeoordeling.

Geïnteresseerd?

Ben je student fiscaal recht? Mail dan je motivatie, CV en cijferlijsten naar b.dekoning@wlaws.com. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie op je mail.