Spring naar content

Bob de Koning

Advocaat

De toegevoegde waarde van Bob de Koning

Bob is gespecialiseerd in het verlenen van bijstand op het grensvlak van het fiscale recht en het strafrecht. Door zijn fiscale achtergrond is hij zowel juridisch als financieel uitstekend onderlegd. Een scherpe, analytische benadering en een strategische visie kenmerken zijn werkwijze. Daardoor is hij in staat om in complexe dossiers hoofd- en bijzaken snel van elkaar te onderscheiden en successen te behalen voor zijn cliënten. Bob’s kwaliteitsbewustzijn is uitgesproken hoog.

Bob treedt zowel op in bestuursrechtelijke (fiscale advocatuur) als in strafrechtelijke procedures. Hij begeleidt onder meer fiscale boekenonderzoeken, voert bezwaar- en beroepsprocedures en behandelt strafrechtelijke procedures. In elke zaak is hij gedreven om het maximale resultaat te behalen.

Bob de Koning wordt gezien als een serieuze gesprekspartner. Cliënten waarderen zijn analytische vaardigheden, zijn kwaliteit om juridisch ingewikkelde kwesties in begrijpelijke taal te duiden en zijn toewijding aan de zaken die hij behandelt.

Publicaties