Spring naar content

Carolien Janssen

Advocaat

De toegevoegde waarde van Carolien Janssen

Carolien heeft zowel de masteropleiding fiscaal recht als strafrecht afgerond. Ze is daarom in beide vakgebieden opgeleid en inmiddels ook een aantal jaar in beide vakgebieden werkzaam. Haar kennis en praktijkervaring maken dat zij – zowel in de strategie als in de uitvoering – bedacht is op het feit dat het fiscale recht en het strafrecht elkaar kruisen, aanvullen of soms ook uitsluiten.

Carolien ontwikkelt doordachte, resultaatgerichte oplossingen, vanzelfsprekend van hoge juridische kwaliteit. Betrokkenheid bij haar cliënt is voor haar voorwaarde in de uitvoering van haar werkzaamheden.

Carolien is bovenmatig geïnteresseerd en goed ingevoerd in het fiscale (straf)recht. Hoe deskundig ze ook is, ze hecht eraan af en toe te sparren met haar collega’s en – waar nodig – ook hún expertise aan te boren. Haar kwaliteitsstreven is hoog, ze werkt nauwkeurig en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Kortom, Carolien beschikt over de juiste bagage om haar cliënten op een zo goed mogelijke wijze bij te staan en te verdedigen.

Carolien is een betrokken en ordelijke advocate die met haar doorzettingsvermogen en vakinhoudelijke kennis de zaak tot een zo goed mogelijk einde tracht te brengen voor al haar cliënten. Zij is lid van de NVAB.

Publicaties