Spring naar content

Robbert de Bree

Partner

De toegevoegde waarde van Robbert de Bree

Robbert studeerde civiel recht en strafrecht (cum laude) in Leiden, gevolgd door een postdoctorale studie in Oxford (M.Jur, hons. Oxon). Ook studeerde hij aan Sciences Po (Parijs) en aan Harvard. Als advocaat voltooide hij onder meer de Grotius mededingingsrecht (cum laude).

Robbert is een veelzijdig advocaat met uitgebreide kennis en ervaring. Hij richt zich op een indringend begrip van cliënt en zaak (feitelijk, juridisch en rekening houdend met overige relevante aspecten) om op basis daarvan – samen met de cliënt – de meest geëigende aanpak te bepalen. Waar mogelijk recht op het doel af en waar nodig omzichtig. Steeds gericht op oplossingen met – voor de cliënt, gegeven de zaak – het beste resultaat. Die aanpak werkt en wordt alom erkend als succesvol.

Robberts gewaardeerde optreden staat vermeld in gidsen als Legal 500, Whoswholegal, Chambers and Partners. Hij is lid van de adviescommissie strafrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten en van diverse beroepsverenigingen onder meer op het vlak van cassatie, mededinging, Europees recht en milieu.

Ook is hij internationaal binnen diverse verbanden actief zoals de International Bar Association, de International Criminal Court Bar Association en de Criminal Bar Association of England and Wales.

 

Publicaties